Free and Discreet Shipping in the Netherlands! Shipping Worldwide.

0

Your Cart is Empty

MENU APP

Carin Mini

Het programma van Carin Mini duurt acht weken. Tijdens deze acht weken wordt er gebruik gemaakt van een Mini Sensor om de situaties waarin ongewenst urineverlies optreedt in kaart te brengen en de pijnpunten te herkennen. Deze informatie kan gebruikt worden om de trainingen in de app te personaliseren. Aan de hand hiervan wordt er getraind met het trainingsprogramma in de app om de controle over de blaas terug te krijgen.

De sensor

De Mini Sensor wordt gebruikt om de situaties waarin ongewenst urineverlies optreedt in kaart te brengen en de pijnpunten te herkennen. De Mini Sensor bevat een discrete vibratietechnologie die een vibratie afgeeft op het moment dat er ongewenst urineverlies optreedt.

De app

De app wordt gebruikt om te trainen en maakt automatisch een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Het is de bedoeling dat er met de app elke dag ongeveer 10 minuten getraind wordt gedurende de acht werken. De app is zo ingericht dat er meerderen trainingen klaar staan om gedurende de hele week te volgen. Aan het einde van de week wordt er een Carin Challenge uitgevoerd. De Challenge kan alleen uitgevoerd worden als alle trainingen van de week gedaan zijn. Deze Challenge meet de voortgang aan de hand van specifieke trainingen waarin bepaalde scores gegeven worden.